RDC Haaglanden

Prettig, efficiënt én effectief werken. Bijvoorbeeld met (multifunctionele) printers die passen bij jouw organisatie. En slimme software waarmee je eenvoudig op afstand kunt (samen)werken en vergaderen. RDC Haaglanden is jouw expert in IT & Document Solutions en denkt graag met je mee.

Samen naar meer efficiency en duurzaamheid

Meer inzicht in je informatiestromen krijgen? Daarmee helpt RDC Haaglanden je verder. We onderzoeken samen welke stappen noodzakelijk zijn om je communicatie- en informatiestromen te optimaliseren en beheersbaar te maken. Met als resultaat: meer efficiency, lagere kosten en meer oog voor duurzaamheid.

Optimaliseer jouw kantooromgeving

Van innovatieve IT-services, documentbeheer en communication services tot print- en scanopties: het bevlogen, daadkrachtige team van RDC Haaglanden maakt voor jouw organisatie een oplossing op maat. Daarbij houden we rekening met ieder detail van jouw werkproces. Zodat we samen jouw onderneming tot in de puntjes optimaliseren.

Lokaal bedrijf, internationale expertise

Complete ontzorging met slimme oplossingen van een internationale marktleider. Bij RDC Haaglanden bundelen we onze kennis van de lokale markt met de slagkracht van Ricoh. Zo profiteer jij van optimale service en knowhow, gewoon bij jou in de buurt. Lees meer over de voordelen in het artikel van Leiden INTO business.

 

Altijd dichtbij

Ons kantoor is gevestigd in Noordwijk. Centraal gelegen in het westen van het land, nabij Leiden en Den Haag. Onze experts komen niet alleen uit de regio maar hebben echt hart voor de regio. Dat betekent: persoonlijk advies en snelle, vakkundige service bij jou in de buurt.

Onze klanten aan het woord

Onze relaties in de regio helpen we graag met het beheersbaar maken van communicatie- en documentstromen. Digitaliseren en automatiseren staan hierbij centraal. Ben je benieuwd wat dit onze relaties heeft opgeleverd? Lees dan de verhalen van onder anderen van Huurmaat en Kijm & Zonen.

Ontdek de voordelen

Van multifunctionele printers en digitale factuurverwerking tot innovatieve softwareoplossingen en geïntegreerde visuele communication services. Stroomlijn je informatie- en documentstromen, samen met ons team in Noordwijk. Jouw voordeel:

 • Significante kostenbesparing
  Verbeter je (digitale) workflow met passende soft- en hardware.
 • Hogere productiviteit en kwaliteit
  Werk slimmer en effectiever (op afstand), met apparatuur die altijd werkt.
 • Maximaal gebruiksgemak
  Al onze oplossingen zijn eenvoudig en intuïtief in gebruik.
 • Tevreden medewerkers
  Perfect werkende apparatuur en software-oplossingen verhogen het werkplezier.

Ricoh, a Digital Services Company

Ricoh Document Center Haaglanden werkt nauw samen met Ricoh. Als Digital Services Company brengt Ricoh organisaties vooruit. Met innovatieve technologieën die professionals optimaal laten werken en samenwerken.

Sinds 1 april 2021 hoort IT-leverancier Avantage bij de Ricoh-familie. Avantage levert IT diensten en solutions. Dit betekent dat we jou kunnen helpen met een veilige en solide infrastructuur, efficiënte en gebruikersvriendelijke (online) service en ondersteuning, en hulp bij de adoptie van innovaties.

Kijk voor meer informatie op: www.ricoh.nl en www.avantage.nl

Nieuwsgierig naar onze oplossingen?

Neem contact met ons op via 071-402 00 19 of salessupport@rdchaaglanden.nl.  Wij verwelkomen u graag!