Samenwerking met Avantage

Je complete IT-omgeving in één keer op orde

Prettig, productief en efficiënt werken. Bijvoorbeeld door documentstromen te digitaliseren, handmatig werk te automatiseren en hybride werken te faciliteren? Dit alles raakt je IT-omgeving. Bij Ricoh Document Center Haaglanden brengen we daarom je IT in één keer op orde. Hiervoor werken we samen met IT-dienstverlener Avantage

Velen kennen ons van onze printoplossingen. Maar er is een duidelijke verschuiving zichtbaar van printen naar digitale documentstromen, zoals documentmanagement en automatische factuurverwerking. Dit raakt de kernprocessen binnen je organisatie en daarmee de IT-infrastructuur. Je kunt het niet meer los van elkaar zien. Daarnaast verandert de manier waarop mensen met elkaar samenwerken.

Betrouwbare IT

Voor al die ontwikkelingen is een betrouwbare, veilige IT-omgeving noodzakelijk. Zeker met het oog op de verSaaSing van applicaties en transitie naar de cloud. Je wilt er zeker van zijn dat je elk moment bij je informatie en documenten kan, dat dit ook veilig is, dat applicaties goed functioneren en onderling met elkaar communiceren. Zodat medewerkers altijd en overal productief samenwerken.

Avantage: meer dan 30 jaar ervaring in IT

Daarom heeft Ricoh in 2021 IT-leverancier Avantage overgenomen. Zo bieden we breed advies op alle vlakken van documentbeheer, waaronder IT. Avantage heeft meer dan 30 jaar ervaring in het leveren van IT-diensten en -oplossingen en stelt de gebruiker hierbij centraal. Van de inrichting van moderne (cloud)werkplekken en het leveren van software en applicaties tot aan IT-beheer, flexibilisering van je IT-infrastructuur, cybersecurity en adoptie van nieuwe technologieën en veranderingen.

Alles onder één dak: van IT-beheer tot cybersecurity

Voor jou betekent dit: alles onder één dak. We inspireren en ondersteunen je met oplossingen om altijd en overal efficiënt te werken. We kennen jouw organisatie en zetten samen de stip naar een toekomstvaste IT-omgeving die aansluit bij jouw organisatiedoelen. Hierdoor ben je zeker van een veilige en solide IT-omgeving, die altijd optimaal functioneert. Hierbij heb je één aanspreekpunt en kun je rekenen op snelle en persoonlijke service.  

Lees meer over onze oplossingen en diensten voor hybride werken, slim werken, veilig werken en werken in de cloud. 

Kijk voor meer informatie op avantage.nl.

 

Neem contact op