071-402 00 19
eService
Officefood
Nieuwsbrief

Werken bij Ricoh Document Center Haaglanden

Werken bij RDC Haaglanden

Organisaties in het mkb helpen om efficiënter (samen) te werken en slimmer met informatie om te gaan. Dankzij jouw expertise over de slimme print-, document-, vergader en IT-oplossingen van Ricoh. Maak het verschil voor onze relaties: ontdek de vacatures bij RDC Haaglanden in Noordwijk en solliciteer.

Ontdek de vacatures bij RDC Haaglanden

Werken bij een lokale onderneming met internationale expertise, in een bevlogen team. Op een werkplek waar jouw commercieel talent en ambitie volledig tot bloei komen. Klinkt goed? Ontdek de vacatures bij RDC Haaglanden in Noordwijk en solliciteer direct!

Dit is werken bij RDC Haaglanden in Noordwijk

Als je het kantoor van RDC Haaglanden binnenstapt valt het oog voor detail meteen op. Een inspirerende werkplek is belangrijk, daarom hebben we hieraan veel aandacht besteed. We zijn een dynamisch team, waar eerlijkheid en daadkracht voorop staan. Je krijgt bij ons alle ruimte om jezelf te ontwikkelen: volop mogelijkheden voor on-the-job-coaching en trainingen.

Je profiteert van de internationale expertise van marktleider Ricoh en het enthousiasme en de vakkennis van je collega’s. Zodat je jouw talent nog verder kunt ontwikkelen.

Waardevol werk, volop ontwikkelkansen

Versterk je binnenkort ons team? Dan kun je rekenen op:

  • Uitdagend werk in jouw eigen regio.
  • Een energiek team met betrokken collega’s.
  • Volop ontwikkelkansen en ruimte voor initiatief.
  • De slagkracht van Ricoh als wereldmerk.
  • Mooie secundaire arbeidsvoorwaarden.

Over ons

Bij RDC Haaglanden in Noordwijk zijn we specialist in printoplossingen, IT-diensten en communication services. Onze ambitie: organisaties in het midden- en kleinbedrijf efficiënter laten werken door informatie te stroomlijnen. Vanuit ons kantoor zetten we ons elke dag in voor onze relaties in het westen van het land.

Ontdek de vacatures bij RDC Haaglanden in Noordwijk

Kom jij ons team versterken met jouw talent? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

Open sollicitaties

Staat er geen geschikte vacature voor je tussen? Of ben je op zoek naar een stage- of afstudeerplaats? Ook dan horen we graag van je! Ben jij een echte sales man of vrouw? Stuur een open sollicitatie inclusief cv naar Carl Smink via carl.smink@rdchaaglanden.nl. Heb je interesse in een andere functie? Mail dan naar Margie Mulder margie.mulder@rdchaaglanden.nl. Wij zullen vervolgens zo snel mogelijk op je open sollicitatie reageren.

Openstaande vacatures

4 openstaande vacatures

Rol

Open sollicitatie

Functie

Fulltime

Locatie

Noordwijk

Rol

Accountmanager

Functie

Fulltime

Locatie

Noordwijk

Rol

Stagiaire Marketing & Communicatie

Functie

32 - 40 uur

Locatie

Noordwijk

Rol

All-round financieel administrateur

Functie

Fulltime (32 uur bespreekbaar)

Locatie

Noordwijk