Grip op je printomgeving: print soepel en veilig vanaf elk device

Print veilig, efficiënt én duurzaam

Onze nieuwe manier van werken heeft impact op je printomgeving. Deze moet zo zijn ingericht dat medewerkers vanaf elk apparaat soepel kunnen scannen, kopiëren en printen. Veilig, efficiënt en duurzaam. Waarbij de workflows zo zijn ingericht, dat documenten zo nodig automatisch op de juiste plek en in het juiste systeem worden opgeslagen. Terwijl je hier zelf geen omkijken naar hebt.

Duurzaam

In vrijwel elke organisatie staat het thema duurzaamheid hoog op de managementagenda. Een laagdrempelige manier om concreet invulling te geven aan je duurzaamheidsdoelstellingen, is de optimalisatie van je printomgeving en beleid. Zo zijn er voor het recyclen van onderdelen, het optimaliseren van CO2-uitstoot en het reduceren van je stroomverbruik tal van mogelijkheden. Ontdek de kansen.

Veilig

Tegelijk wil je dat de printomgeving veilig is ingericht, zeker nu we volop hybride werken én de transitie maken naar de cloud. Printers maken volwaardig onderdeel uit van je IT-omgeving. Daarmee kent een printer dezelfde veiligheidsrisico’s als een pc, server of netwerk. Blijf kritisch op het printmanagementbeheer én kies altijd voor beveiligd printen met een pas of pincode.

Efficiënt

Hoe je jouw printomgeving ook inricht, je wilt dat document- en printprocessen zo efficiënt mogelijk verlopen. En dat informatie altijd en overal beschikbaar is voor de juiste personen. Met gestroomlijnde documentprocessen verkort je de doorlooptijden en vergroot je de klanttevredenheid, want medewerkers kunnen klanten sneller en beter van dienst zijn. Tegelijk vergroot je de productiviteit én stijgt het werkplezier.

Printer als centrale hub

Een printer met technologie die met je wensen meegroeit (Always Current Technology). Waarbij je zelf apps, upgrades en functionaliteiten kunt downloaden die je voor jouw business nodig heeft. Deze kun je, naar gelang jouw behoeften, aanpassen. Zo krijg je een ‘centrale hub’ om werkprocessen te optimaliseren en medewerkers de vrijheid te geven om altijd en overal te werken. Scalable, Secure, Simple en Sustainable.

Repromanagement

Beschikt je organisatie over een inhouse repro-afdeling? In veel organisaties rijst momenteel de vraag of dit nog wel rendabel is. Er bestaan tal van mogelijkheden om je centrale repro efficiënter in te richten, afgestemd op het printgedrag. Door bijvoorbeeld het samenvoegen met een postkamer kun je efficiënter met resources omgaan. Of door processen te digitaliseren en/of automatiseren, bespaart de repro tijd. En houd je tegelijkertijd steviger grip op zowel de output als kosten.  

Drukwerk uitbesteden (inclusief de bijhorende werkzaamheden van de repro of postkamer), is ook een mogelijkheid om een significante efficiencyslag te realiseren.  

Oplossingen en services 

  • Printen op kantoor 
  • Printen in de cloud 
  • Veilig en duurzaam printen
  • Optimalisatie print- en documentprocessen
  • Repromanagement 

Benieuwd hoe we jou kunnen helpen?

Neem contact op