Transitie naar de (hybride) cloud

Vergroot je effectiviteit en wendbaarheid

De cloud vergroot de effectiviteit en wendbaarheid van je organisatie. Dankzij flexibel te kiezen clouddiensten. En de mogelijkheid om capaciteit naar behoefte op- en af te schalen. Investeren in hardware is niet nodig: je kunt rekenen op beheersbare kosten. En veiligheid is een gegeven. Ontdek hoe je een succesvolle transitie maakt. 

Keuzes maken

Als je overgaat op de cloud kom je voor tal van keuzes te staan. Ga je volledig of gedeeltelijk over? Kies je voor de public of private cloud? Waar sla je de data op? En hoe beveilig je die? Ga ook na welke applicaties al in de cloud beschikbaar zijn én bedenk wat je doet met applicaties die nog niet als clouddienst worden aangeboden.

Laat je ondersteunen

De juiste expertise is van belang. Laat je begeleiden in elke fase: van het vormgeven van de strategie tot implementatie en ingebruikname. Zodat aan alle aandachtspunten wordt gedacht. En ook de eindgebruikers worden meegenomen.

Gemak en optimalisatie

Eenmaal over, houd je meer tijd over om te investeren in het verhogen van de productiviteit van eindgebruikers. Neem je ook software af als clouddienst, dan vereenvoudigt het beheer nog verder en heb je altijd toegang tot de nieuwste functionaliteiten. Bovenal krijg je inzicht in je verbruik én advies om dit doorlopend te optimaliseren.

Oplossingen en services

  • Cloud readiness scan
  • Infrastructure as a Service
  • Platform as a Service
  • Storage as a Service
  • Backup as a Service
  • Azure cloud
  • Cloud costmanagement

Je hebt besloten om jouw IT-omgeving naar de cloud te verhuizen. Maar moet echt alles naar de cloud? Kies je dan voor de public cloud, de private cloud of een combinatie? Wat is de rol van applicatie- en softwareleveranciers als het gaat om cybersecurity? En aan welke criteria moet een cloudprovider eigenlijk voldoen? Dergelijke vragen beantwoord je vanuit je cloudstrategie. Onze expert Jasper legt je in een gratis sessie van 30 minuten uit wat erbij komt kijken om die te formuleren.

Boek een Vraag-De-Expert-sessie