Stabiel en veilig verbinden met de (hybride) cloud

Snel, eenvoudig en veilig aan de slag

Als je werkt vanuit de cloud, doe je dat vaak vanaf diverse locaties. Op kantoor, thuis, onderweg of bij klanten en relaties. Om verbinding te kunnen maken, heb je een stabiele en veilige netwerkinfrastructuur nodig. Ontdek hoe je dit slim organiseert

Locaties verbinden, ontsluiting naar internet

De netwerkinfrastructuur bestaat uit actieve netwerkcomponenten, zoals switches, routers en wifi-accesspoints. En uit breedbandaansluitingen, waarmee je locaties verbindt en ontsluiting biedt naar het internet.

Geen omkijken naar beheer

Laat deze netwerkcomponenten en verbindingen proactief beheren. Zodat je zeker bent van een betrouwbare, solide én veilige netwerkinfrastructuur. En altijd snel en veilig kunt verbinden met de cloud. Zonder dat je zelf omkijken hebt naar het beheer. 

Veilig en eenvoudig

Met een perfect functionerende netwerkinfrastructuur maak je hybride werken zo eenvoudig én veilig mogelijk. Het maakt dan niet uit of je mensen via een privéverbinding of via het netwerk van kantoor verbinding maken met de cloud.

Overal zeker van stabiel internet

Bovendien beschik je op elke locatie over snel en betrouwbaar internet. Iedereen werkt altijd veilig vanuit de cloud én gaat overal soepel aan de slag, zonder complexe procedures om verbinding te maken. 

Oplossingen en services

  • Wifi as a Service
  • Connectiviteit
  • Secure by design netwerk

Je hebt besloten om jouw IT-omgeving naar de cloud te verhuizen. Maar moet echt alles naar de cloud? Kies je dan voor de public cloud, de private cloud of een combinatie? Wat is de rol van applicatie- en softwareleveranciers als het gaat om cybersecurity? En aan welke criteria moet een cloudprovider eigenlijk voldoen? Dergelijke vragen beantwoord je vanuit je cloudstrategie. Onze expert Jasper legt je in een gratis sessie van 30 minuten uit wat erbij komt kijken om die te formuleren.

Boek een Vraag-De-Expert-sessie