Innoveren met de (hybride) cloud

Speel flexibel in op de marktvraag 

Als organisatie beschik je over een schat aan data. Weet je die data goed te ontsluiten? Dan kan dit je waardevolle inzichten bieden, bijvoorbeeld over klantbehoeften. Hierdoor kun je gerichter innoveren, bedrijfsprocessen optimaliseren en nieuwe verdienmodellen creëren die passen bij de actuele marktvraag. 

Slimme business-inzichten

Hoe zet je grote hoeveelheden data om in slimme business-inzichten? In de cloud zijn er volop mogelijkheden voor innovatieve technieken als Artificial Intelligence (AI) en Machine Learning. Zelflerende algoritmes voeden zich met je data, analyseren deze en halen er hapklare inzichten uit die jij kunt benutten. 

Bijkomend voordeel is dat cloudproviders continu nieuwe AI-functies aanbieden. Je hoeft dus niet zelf te investeren in research & development.  

Toegang tot nieuwste functionaliteiten

En er is meer. Zo heb je in de cloud altijd direct de beschikking over de nieuwste tools, apps en functionaliteiten. Plus: zelf applicaties ontwikkelen, implementeren en op de markt brengen gaat via de cloud ook veel sneller. Zo verbeter je jouw dienstverlening en blijf je concurrenten voor.

Volop innovatiekracht

Alles bij elkaar geeft de cloud je dus veel meer innovatiekracht. Slimme business-inzichten genereren, zelf applicaties ontwikkelen: de cloud biedt volop mogelijkheden voor optimalisatie van je processen en dienstverlening. 

Oplossingen en services

  • Cloud strategie
  • Cloud governance
  • Internet of Things
  • Applicatie integratie

Je hebt besloten om jouw IT-omgeving naar de cloud te verhuizen. Maar moet echt alles naar de cloud? Kies je dan voor de public cloud, de private cloud of een combinatie? Wat is de rol van applicatie- en softwareleveranciers als het gaat om cybersecurity? En aan welke criteria moet een cloudprovider eigenlijk voldoen? Dergelijke vragen beantwoord je vanuit je cloudstrategie. Onze expert Jasper legt je in een gratis sessie van 30 minuten uit wat erbij komt kijken om die te formuleren.

Boek een Vraag-De-Expert-sessie