Optimalisatie van business processen

Automatiseer processen en vergroot de efficiency 

Je wilt dat medewerkers slim, plezierig en productief werken. Dan is het essentieel dat zij zo min mogelijk tijd kwijt zijn aan routinematige taken. Automatiseer je processen, zodat je focus houdt op kerntaken, kosten bespaart, de klant- en medewerkerstevredenheid verhoogt én de kwaliteit en resultaten optimaliseert.

Elke organisatie werkt met systemen. Tegelijk vinden de processen daaromheen vaak handmatig en gedeeltelijk op papier plaats. Facturen of verlofaanvragen handmatig controleren en goedkeuren? Gegevens van de ene applicatie overtypen naar de andere? Dit kost ontzettend veel tijd. En het kan veel slimmer.

Verkort doorlooptijden, verbeter je dienstverlening

Als je een proces optimaal inricht door te automatiseren, werken medewerkers veel efficiënter en productiever. Zij houden tijd over voor hun kerntaken. Zo verkort je de doorlooptijden én verbeter je de kwaliteit van je dienstverlening aan klanten. 

Informatie altijd en overal inzichtelijk

Bij automatisering borg je repeterende processen in een vaste structuur. Zo vereenvoudig je deze processen voor je medewerkers. Bovendien wordt alle data binnen het proces op één centrale plek opgeslagen, zodat deze altijd en overal voor de juiste personen beschikbaar is. In ons e-book lees je hoe je start met het digitaliseren en automatiseren van de meest kansrijke documentprocessen.

Webinar Digitaliseren in de praktijk

In het onderstaande webinar leer je van digitaliseringsexpert Patrick hoe je documentprocessen op een efficiënte manier digitaliseert en welke factoren in de praktijk een rol spelen.

=

Ontdek in onze webinars ook wat procesoptimalisatie inhoudt en hoe je het proces rond HR documentenbezoekersregistratie en post kunt optimaliseren.

Oplossingen en services

  • Procesanalyse
  • Werkstromen optimaliseren & automatiseren
  • Business applicaties

Niet alleen sneller, maar tegelijk ook slimmer en nauwkeuriger werken. Elke organisatie wil het en dankzij procesoptimalisatie is dat binnen bereik. Wanneer je bedrijfsprocessen efficiënt inricht met IT, boek je tijdwinst en maak je minder fouten. Denk aan het onboarden van nieuwe medewerkers; het aanvragen van bedrijfsmiddelen of andere terugkerende processen die nu onnodig veel tijd vragen. Benieuwd naar wat er allemaal kan? Vraag het aan onze expert.

Boek een Vraag-De-Expert-sessie