Moderne werkplek: alle apps en informatie op één plek

Alles bij de hand op één plek, zoals jij het wil

Als je flexibel werkt, wil je flexibel toegang tot applicaties, informatie en inzichten. Soepel, snel én veilig – vanaf je favoriete device. Zonder continu inloggen en afgestemd op jouw persoonlijke behoefte. Een moderne werkplek faciliteert dit.

Altijd en overal werken

We gebruiken applicaties op zowel thuis- als kantoorwerkplekken. Veel organisaties bieden Microsoft Office 365 als basis. Maar niet alle standaardapps zijn voor iedereen relevant. Daarbovenop gebruiken we tal van andere programma’s en apps. Hoe zorg je ervoor dat je op iedere locatie en op ieder type device op een uniforme wijze kunt werken? 

Alles in één oogopslag

Hybride werken verandert ook de manier waarop we samenwerken en sociaal verbonden zijn met elkaar. Dat stelt eisen aan de moderne werkplek. We willen steeds minder tijd besteden aan het zoeken naar informatie. De moderne werkplek vertelt ons precies wat we moeten doen, geeft inzichten en signalen en biedt tools om optimaal samen te werken, kennis te delen en slim met elkaar te communiceren.  

Een online startportal vereenvoudigt de toegang tot alles wat je nodig hebt om overal productief te kunnen (samen)werken. Je hebt alles bij de hand op één plek, precies zoals jij het wil.

Personalisatiemogelijkheden

Een moderne werkplek is ook tot op detailniveau te personaliseren. Zo kan een financieel manager notificaties ontvangen als het aantal openstaande facturen bij een klant oploopt. Terwijl een HR-medewerker het verzuimpercentage ziet of een overzicht aangeboden krijgt van arbeidscontracten die binnenkort aflopen. 

Zo geef je met een moderne werkplek de productiviteit én het werkplezier een boost. Ook op afstand.

Altijd en overal werken met de moderne werkplek

Wat je met de moderne werkplek allemaal kunt? En heb je die eigenlijk wel nodig om kantoorwerkers met thuiswerkers te laten samenwerken? Zonder enige twijfel! Bo en Martijn vertellen je er meer over.

Oplossingen en services

  • Device as a Service 
  • Rolgebaseerd werken 
  • Beveiliging van devices 
  • Beheer en uitrol van devices 
  • Microsoft 365
  • Moderne werkplek
  • Applicatiemanagement 

Bijna driekwart van de medewerkers geeft aan op werkdagen zowel op kantoor als thuis te willen werken. En vanaf elke werkplek willen ze gewoon kunnen samenwerken met collega’s, klanten en leveranciers. Dat kan uitstekend met de moderne werkplek. Alleen moet je dan wel nagedacht hebben over zaken als thuiswerkbeleid, leidinggeven op afstand, behoud van de sociale verbinding, online vergaderfaciliteiten en cybersecurity. Onze expert Bo helpt je in een gratis sessie van 30 minuten op weg. 

Boek een Vraag-De-Expert-sessie