Nominatie Sterkste Schakel Verkiezing 2021

Ricoh Business Center Haaglanden is onlangs genomineerd voor de Sterkste Schakel Verkiezing 2021. De regionale verkiezing voor ondernemingen die uitblinken op het gebied van service en klantgerichtheid. De jaarlijkse verkiezing die in 2021 voor de achttiende de keer gehouden, heeft inmiddels de nodige waardering van ondernemers ondervonden. Dat komt vooral omdat de deelnemende ondernemingen worden voorgedragen door klanten, collega ondernemers en/of bestuurders uit de regio.

Ricoh Haaglanden is juist daarom bijzonder vereerd met de nominatie. Het is een teken van erkenning, zeker in een tijd waarin het in stand houden en uitbouwen van zakelijke relaties meer tijd en energie vergt dan voorheen.

Thuiswerken, slimme processen en communicatie

Thuiswerken, het wordt al jaren genoemd als dé oplossing voor woon-werkverkeer en overvolle kantoren. En nu is het zelfs noodzaak. “Maar hóe maak je het eigenlijk mogelijk? Hoe zorg je dat mensen veilig bij het bedrijfsnetwerk kunnen, dat ze bij alle documenten kunnen die ze nodig hebben. En hoe laat je mensen ook nog tegelijkertijd met elkaar communiceren?”

“Wij zien nu een ontwikkeling waar wij ons al jaren op voorbereiden.” Carl Smink, eigenaar, Jan Pieter Verweij, commercieel directeur en Margie Mulder, manager sales support van Ricoh Document Center Haaglanden in Noordwijk nemen goed de tijd om dat haarfijn uit te leggen. “In de afgelopen maanden valt voor ons veel op zijn plek. De strategie van Ricoh is al jaren gericht op IT. Dat wil zeggen dat zij het belang van de ontwikkeling van software voor de verschillende apparaten voorop hebben gezet. Omdat er nog meer productiviteit te halen is uit slimme koppelingen en communicatie.”

 

Over de Sterkste Schakel Verkiezing 2021

De Sterkste Schakel Verkiezing is bedoeld voor ondernemingen in de Rijn- en Veenstreek, de Leidse regio, de Duin- en Bollenstreek, Nieuw Vennep, Nieuwkoop en omgeving Waddinxveen. In de sector dienstverlening zal Ricoh Haaglanden om de titel strijden.

Uit alle voordrachten wordt de winnaar per sector (finalisten) geselecteerd. De sectorwinnaars en de uiteindelijke overall-winnaar worden gekozen door een deskundige jury, bestaande uit vertegenwoordigers van ondernemersorganisaties en winnaars van voorgaande edities. De finale van de Sterkste Schakel Verkiezing is in het voorjaar van 2021 en wordt gehouden in een mooie locatie in de regio. Dan wordt bekend gemaakt wie zich de Sterkste Schakel 2021 mag noemen.

De sterkste schakel verkiezing 2021

Meer informatie over de verkiezing kunt u lezen op de website van de Sterkste Schakel.

Lees meer