RDC Haaglanden & Inepro bieden MFP Kiosk aan

KUARIO MFP Kiosk-applicatie
v.l.n.r. Jan Pieter Verweij, Commercieel Directeur (Ricoh Document Center Haaglanden), Thomas Nobbe, Product Specialist (inepro), Edwin Kooijman, Senior Account Executive EMEA (inepro).

 

Met de KUARIO MFP Kiosk maak je betaald printen, kopiëren en scannen via onbeheerde multifunctionele printers heel eenvoudig.

“Onbeheerde multifunctionele printers (MFP’s) opstellen in (semi-)publieke omgevingen kan een echte uitdaging zijn”, geeft Jan Pieter Verweij aan in een gesprek met partner inepro. “Het bedienen van het apparaat kan ingewikkeld zijn, een complexe registratieprocedure schrikt gebruikers af en niet iedereen zit te wachten op ingewikkelde accounting- en managementtaken.”

Edwin Kooijman van inepro, vervolgt: “Om dit soort uitdagingen het hoofd te bieden, is de KUARIO MFP Kiosk applicatie ontwikkeld. Het enige wat je nodig hebt, is een internetverbinding. De applicatie maakt een webwinkel van de MFP, waardoor het apparaat volledig selfservice wordt. Het configureren van gebruikers voor toegang tot de MFP is niet meer nodig en de betaling wordt voldaan tijdens de check out via de KUARIO-app, Direct met iDEAL of via een Pay Box (munt/kaart).”

Met de MFP Kiosk waarderen gebruikers hun eigen tegoed op via de inzichtelijke KUARIO mobiele app/webportal. Ook het terugstorten van het tegoed naar de gebruikers wordt verzorgd. Jan Pieter Verweij is onder de indruk van de eenvoud en het gemak. “Deze toepassing op onze MFP’s ontzorgt de administratieve afdeling volledig en je bent niet langer verantwoordelijk voor het beheer van de printtegoeden van gebruikers.”

“Door alle voordelen die de oplossing biedt, is de KUARIO MFP Kiosk-applicatie uitermate geschikt voor iedere (semi-) publieke locatie zoals bijvoorbeeld onderwijsinstellingen, bibliotheken, gedeelde kantoorruimtes, winkels en postkantoren. De oplossing werkt serviceverhogend en je kunt zelfs meer traffic genereren naar jouw locatie”, aldus een enthousiaste Jan Pieter Verweij.