Met meer dan 25 jaar ervaring in sales management bij toonaangevende organisaties in de branche zoals Veenman, Danka en Dell heb ik uiteindelijk gekozen voor het eigen ondernemerschap.

In 2009 kruiste mijn weg zich met die van Ricoh, die op dat moment een nieuw concept introduceerde om de MKB-markt daadkrachtiger te kunnen bedienen. Met de kennis en expertise binnen de branche was het samenwerkingsverband als agent al snel beklonken.

Dit vooruitstrevende concept van de kracht van een multinational in combinatie met een dynamische zelfstandig ondernemer in de regio is enorm succesvol gebleken. In 2015 is het agentschap omgezet in een mono-brand reseller model.

Samen met een gepassioneerd team, timmeren wij aan de weg en dragen wij eerlijkheid en daadkracht hoog in het vaandel. Altijd samen met onze relaties en onze prospects op zoek naar een passende oplossing binnen alle geledingen van een organisatie, als het gaat om informatie- communicatiestromen en daarbuiten.

Ik beschouw mijzelf gepassioneerd niet alleen als het gaat om het Document Center Haaglanden, maar ook om mijn gezin, familie en vrienden. De tijd die ik daarnaast nog vrij te besteden heb benut ik graag aan golf, het rijden van historische autorally’s en recent met boksen, waarbij ik niet alleen fysiek maar zeker mentaal mijn eigen grenzen op zoek. Daarnaast reis ik graag met mijn gezin en genieten wij zoveel mogelijk met elkaar en van elkaar.