Naast het genieten van èn met mijn gezin van het duin- en strandgebied in onze regio, was ik na 22 jaar in het bankwezen te hebben gewerkt als klantadviseur en marketing-communicatiemedewerkster klaar voor een nieuwe stap.

Mijn kennis van de mogelijkheden in de bollenstreek sloot goed aan bij de regionale focus van het Ricoh Document Center Haaglanden en ben ik het eerste aanspreekpunt voor onze bestaande en nieuwe relaties als het gaat om kantoorartikelen in de breedste zin van het woord. Van papier, nietjes en toners tot zelfs artikelen van meer huishoudelijke aard, genaamd Officefood.

Officefood moet je zien als een uitbreiding op het al aanwezige productportfolio van Ricoh en op deze manier kunnen wij onze klanten extra service bieden.

De klant krijgt dezelfde service die hij van ons gewend is als het om apparatuur en oplossingen gaat. Wij zijn totaalleverancier en ook nog eens heel scherp in onze prijsstelling.

Meer informatie is te vinden op www.officefood.nl. Maar u kunt mij natuurlijk ook direct benaderen via 071 – 4020019 of 088 – 9910125