Vanuit mijn hobby ‘snowboarden’ ben ik in 2001 bij Burton Snowboards in Innsbruck terecht gekomen. Dit was de eerste kennismaking met het hebben van een vaste aanstelling bij een professionele en commerciële organisatie. Eén met informele communicatievormen en korte lijnen, iets wat mij erg aan het hart ligt. Bij Burton werd ik al snel gepolst voor een commerciële functie binnen de Flagship Store.

De drive om klant en product samen te brengen heb ik altijd gehad.

Na wat omzwervingen in Zwitserland ben ik in 2008 bij Dell in Amsterdam beland waar ik Carl heb leren kennen. Het idee om mee te gaan naar het Ricoh Document Center Haaglanden was een simpele keuze.

Ricoh biedt als marktleider op het gebied van innovatie documentoplossingen een geweldig portfolio, waarin wij bedrijven kunnen helpen informatiestromen te optimaliseren. Combineer dit met de voordelen van een lokaal georiënteerd bedrijf met korte lijnen en de mogelijkheid snel te kunnen schakelen, en het verhaal is voor mij compleet.

Binnen het Document Center Haaglanden heb ik mezelf kunnen ontwikkelen van Accountmanager tot Sales Manager. In deze rol blijk ik in staat mijn kennis van producten en de markt te kunnen delen alsmede sturing te geven aan een super gemotiveerd verkoopteam, waarbij verantwoordelijkheden leiden tot ontwikkeling en groei.

Ricoh biedt de producten en diensten en wij weten deze te plaatsen bij de juiste klanten op het juiste moment. Daarnaast ben ik een persoon die excelleert in het onderhouden van relaties zonder het commerciële doel uit het oog te verliezen en begeleidt het verkoopteam bij het realiseren van onze doelstellingen.